Over ons

Voeten in de kleifoto HB

GTX Web is een initiatief van Hans Brooymans. Dat ben ik.

Mijn achtergrond kent zowel IT als webbased projecten en zit in grote en middelgrote bedrijven én in eigen ondernemerschap. Ik heb gewerkt bij onder andere dagbladuitgevers (in Rotterdam en Apeldoorn), bij een grote bank (in Amstelveen). In de "jaren 0" heb ik een webwinkel gerund met een wereldwijd klantenbestand van Rio de Janeiro tot aan Vladivostok!

Die webwinkel runde ik in een tijd waarin webshops in opkomst waren en allerlei standaardzaken, zoals we die nu gewend zijn, er nog niet waren. Zo had software beperkte mogelijkheden en waren koppelingen met betalingsproviders lastig. Desondanks, leuke tijd en natuurlijk veel van geleerd! In die tijd begon het me wel op te vallen dat het vinden van goede partners voor webdiensten niet gemakkelijk was. En wat kom ik nú zoal tegen als ik met mensen spreek die hun business online presenteren en van externe diensten daarvoor gebruik maken? "Uiteindelijk moet je alles zelf doen", "Elke kronkel kost me 350 euro", "Meepraten 'ja', maar meedenken 'ho maar'".

Dat moet beter kunnen en daarom ben ik in 2015 met GTX Web gestart. Ik vind het een interessante uitdaging om anderen te helpen in hun aanwezigheid op internet. Daar hoort voor mij als vanzelfsprekend bij dat het gaat om toegevoegde waarde. Dit doe ik professioneel, volgens planning en 'afspraak = afspraak'.

Niemand is alleskunner en zo ook ik niet. Waar nodig maak ik graag gebruik van de diensten van anderen. (Dat is ook de reden waarom deze website meestal van "wij" spreekt; dit is geen grootheidswaanzin, maar uit respect voor de anderen die meewerken...) Uiteraard blijf ik uw aanspraakpunt voor alle zaken.

Ik kan vast iets voor u doen. Misschien nog niet direct, maar laten we starten met een verkennend gesprek. En wilt u wel graag iets onmiddellijk, omdat "online" belangrijker is dan ooit en de diensten van GTX Web zo recht-door-zee zijn dat het u bij uw onderneming helpt - ook dat kan. Een afspraak ter verkenning of voor iets concreets is zo gemaakt via onderstaande gegevens.