Veelgestelde vragen

Het proces

Hoe gaat het in zijn werk?

Nadat we uw wensen in kaart hebben gebracht starten we de realisatie van de nieuwe website. Als deze gereed is ontvangt u een link waarmee deze bekeken kan worden (de site is nog niet beschikbaar voor het grote publiek). U kunt dan het resultaat beoordelen en nadien hebben we gezamenlijk contact over welke veranderingen er verder nog nodig zijn om het helemaal voor elkaar te maken. Indien nodig herhaalt dit proces zich om alle puntjes op de i te zetten!

Wat is precies "onderhoud" van een website?

Regelmatig onderhoud van een website garandeert dat de site goed draait en in de nieuwste versies van browsers gebruikt kan worden. Net als apps op uw eventuele smartphone verschijnen regelmatig nieuwe versies van de diverse softwarecomponenten waarmee de website draait. Onderhoud betekent dat deze geïnstalleerd en getest worden.

Verzorgt GTX Web ook de inhoud van de website zoals teksten en afbeeldingen?

Wij zijn specialisten die uw website realiseren en in bedrijf houden. Minimaal beperkt zich dat "in bedrijf houden" tot de technische kant van de zaak. Echter, graag onderhouden we ook de content van uw website: levert u onze nieuwe teksten aan (of de specificaties van nieuwe producten voor de webshop) dan plaatsen we deze op uw website. De kosten hiervan zijn doorgaans zeer beperkt en laten we u op voorhand weten.

Websites

Ik heb al een website. Ik wil graag een geheel nieuwe maar er is wel veel content welke ik wil blijven gebruiken. Wat nu?

Laat u weten om welke website het gaat en we onderzoeken de mogelijkheden en eventuele kosten om de content (in zijn geheel of gedeeltelijk) over te zetten naar de nieuwe website.

Ik heb nog geen domeinnaam. Wat nu?

Samen kunnen we een geschikte domeinnaam voor uw organisatie bepalen en registreren. Als de website gereed is verschijnt deze dan als iemand deze domeinnaam in zijn browser intypt.

Ik heb al een domeinnaam. Kan ik die blijven gebruiken?

Heeft u al een domeinnaam dan kunnen we die gebruiken om uw nieuwe website te tonen.

Zorgt GTX Web ook voor hosting van de website?

Als u reeds hostingfaciliteiten heeft en u bent daar tevreden over dan kunnen we de nieuwe website daarop plaatsen. Heeft u nog geen hosting dan zorgt GTX Web daarvoor; de kosten hiervan zijn minimaal.

Over GTX Web

De tarieven van GTX Web zijn zeer gematigd. ICT is toch een dure aangelegenheid? Hoe zit dat?

Onze dienstverlening kost niet veel. De simpele reden is dat we, overal waar mogelijk, van standaardoplossingen gebruik maken. We vergelijken onze producten zelf wel eens met een Fiat Doblo of een Ford Transit: superefficiënte bedrijfsmiddelen, standaard verkrijgbaar in vele soorten en maten, tegen lage aanschafprijs en lage onderhoudskosten. Onze websites volgen een soortgelijk model. De basis is standaard, u bepaalt de finishing touch.