Xpress

intro

Uw website of webshop in 1 dag gebouwd

Xpress is een unieke service die een websiteworkshop en hands-on combineert met het bouwen van een nieuwe website. 's Ochtends vroeg beginnen we er samen aan en aan het eind van de middag heeft u een nieuwe website! Stap voor stap volgt u het ontstaan van de site en we leggen alles onderweg uit. Aan het eind van de dag leggen we meer uit over het onderhoud van de site en wat u daar zelf aan kunt doen. Alles met alles is dit een fantastische jump start en qua kennis en handigheden schiet u er meer mee op dan met welke cursus dan ook!

Dit kost € 325 voor een website en € 475 voor een webshop + € 0,25 per kilometer (plus de kosten van het gekozen type website of webshop). De bijeenkomst kan plaatsvinden bij u op kantoor of bij ons in Almere - wat voor u het gemakkelijkst is. Ondernemers in Almere, Lelystad of het Gooi betalen geen kilometerkosten.

Eén dag, één site of shop

Nadat we onderling een datum en een locatie hebben afgesproken, zenden we u een aantal vragen als voorbereiding voor uw Xpress dag, welke nog niet in het intakegesprek aan de orde zijn geweest. Op die manier kunnen we onze gezamenlijke tijd optimaal benutten en zekerstellen dat we de beste website bouwen!

 

ShowcaseZOXX Gallery

www.zoxx.com

Website voor een kunstgalerie. Focus op discreet ontwerp. Webshop-functionaliteit ingezet voor presentatie (maar niet verkoop) van kunstwerken. 

ShowcaseRhythm & Music Muziekschool

www.rmmusic.nl

Overzichtelijke presentatie van muzieklessen. Speciale online formulieren voor inschrijvingen. Webshop-functionaliteit ingezet voor aanschaf "strippenkaarten" en cadeaubonnen.

Showcase

De Geestverruimer

www.geestverruimer.nl

Een iets anders-dan-anders ontwerp voor persoonlijke coaching. Nadruk op consistente presentatie en weinig functionaliteit.

 

Ik had geen betere keuze kunnen maken. Dit was een perfecte actie.